Hönsmamman

Alla inlägg den 28 juni 2014

Av MissJA - 28 juni 2014 21:46

Tidigare i sommar köpte jag ett klänningsmönster och allt som behövdes till en klänning, helt jätteinspirerad av att sy klänningar till mina tjejer! Men ikväll när jag åter tog fram å kollade in det kände jag mig typ lika intelligent som en fiskmås! Asså jag fattar men ändå inte, å sen blir jag feg, har ju ingen lust att göra fel! Blääää

Nu är delarna utritade, jag har lusläst beskrivningen, men känner mig rätt lost faktiskt. Sen så hjälper det ju inte när den arbetsro jag får varar i 10 sekunder sen skriker de små, å M duger absolut inte. Jag fick helt enkelt lägga ner projektet å istället ta itu med en nattningshistoria som nu börjar närma sig 2 timmar! Fy faan vad less jag är! De små ta mig tusan bara trotsar å trotsar!

Till råga på allt går jag på pulverdiet å är apless på att vara småhungrig. Inte är det gott eller intressant heller. Jag bara HOPPAS att det ska komma nåt bra ur mitt försök. Behöver en ny garderob innan den 4/8 då jag börjar mitt nya jobb å eftersom jag är så pissigt missnöjd med mina omysiga extrakilon som verkar vara fastbrända på kroppen tar jag till en extrem metod som jag egentligen inte gillar. Kanske blir det lättare att fortsätta om jag bara får en rejäl kick i röven å börjar se nåt resultat alls.

Asså jag fattar inte hur de gör för att få pulverdryckerna att se så jävla goda ut!! (Ursäkta språket). De är inte alls goda, de smakar inte bra å de ser inte alls aptitretande ut! Jag känner mig just nu frustrerad less å jävligt sugen på att ÄTA nåt! Blundar å fokuserar på målbilden å inser hur lång resan dit är. Ok med dessa pulver kommer jag att tappa lite. Men sen börjar utmaningen - bra mat fysisk aktivitet. Jag vill komma iform, jag hoppas och tror att det är möjligt trots att jag har blivit mamma 4 gånger.

Nä, nu är det dax att sluta gnälla å göra en stor varm mugg te, andas djupa andetag å gå å lägga mig. Imorgon är det en ny dag, nya ridturer, nya äventyr å ännu en dag med... spännande pulverdrycker.... Men kanske även en möjlighet att åter ge sig på projekt KLÄNNING..

Ok inte det mönster jag jobbar efter, men en bild på ett klädmönster... Önskade att det jag hade var sådär enkelt....

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards