Hönsmamman

Alla inlägg den 18 januari 2010

Av MissJA - 18 januari 2010 23:58

Natten som var kan bara beskrivas som outhärdligt lång och min trötthet var obeskrivligt stor. Eftersom jag skulle till sjukhuset för fortsat kbt behandling fick jag inte heller lägga mig och sova. Jag var så trött att jag mådde illa, fantiserde om att ringa och säga att jag var sjuk. Dessutom så var jag elak som en markatta och förstörde antagligen mer än jag uträttade hemma innan vi skulle iväg.


Hann typ dåsa till i lätt drömlös sömn innan det var min tur. Det blev ändå en hel del uträttat under timmen som var bokad. Innan jag stutsade till drömmarnas rike så åt jag en god måltid gjord av polentagryn, havremjölk kardemumma, kanel och lite mosad banan. Sedan låg jag påklädd min mysdress, dubbla tjocksockar mitt fluffiga varma täcke + sambons och överkastet och hackade tänderna kall som en isbit med sömkramp i benen tills jag slocknade som ett litet barn.


Drack ett glad varmt filtrerat vatten med ekologiskt odlad citronskiva i ca 40 minuter före middagen. Då blev jag varm igen, och fick ta av ett par av mina yllestrumpor. Kokt rödbeta och detoxanpassad gryta till min sena middag. Ingen träning, är för trött. Pallar inte att hoppa runt i afrodans.


Däremot kommer jag att erbjuda min kropp stimulerande yoga under natten i minst 75 minuter. Yoga är en fantastisk träningsform.  

Av MissJA - 18 januari 2010 01:10

Min nattliga besatthet


Allt känns riktigt jobbigt rent fysiskt just nu. Det är till och med så att det kändes tungt i början av yogapasset och det har inte hänt förr - någonsin. Känner mig trög, typ som en jättedålig internetuppkoppling. Kallt är det åxå, svinigt kallt. Jävla klimakteriekärringar som ska vädra faan året runt!! Själv tvingas man hacka tänder som en annan gnagare hela natten för att de har släppt ut all värme!!


Nä det blir nog bara gnäll från mig idag. Sov skit åxå,började drömma konstigt på eftermiddagen. Drömmarna skrämde mig så jag vågade inte sova mera. Ville be älsklingen komma och hålla om mig, men ungarna hade värsta gnabbet på gång en våning upp.. Jag gav upp och kollade på extreme home makeover istället.



Om någon undrar vad jag äter under detoxen så är det mycket rotfrukter, morotstavar, ärtskidor soppor och kokta rödbetor kyckling och fisk. Bananer är också ok, så länge de är ekologiska.


Nu är jag så less på morötter och mitt äckliga örtthe - att bara ha en sort till hands i 10 timmar är som en evighet.. nu inne på 3:e dygnet nu vill jag bara byta sort imorgon blir det pepparmynta, mitt ingefära citron och kamomillthe får stanna hemma imorgon.. Dessutom blir det nog en matig soppa att smutta på under natten istället för morötter..  

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards