Hönsmamman

Alla inlägg den 17 maj 2013

Av MissJA - 17 maj 2013 22:07

Förra sommaren fattade jag beslutet att blogga varje dag!! Det gick ju bra fram till denna månad. Hade varir mycket gladare över att jag lyckats hålla mitt beslut, men det har blivit lite med det som med ett nyårslöfte, möjligen höll jag det dock längre. Men jag ger mig inte. Jag VILL blogga åtminstone en gång per dag. Just nu hinner jag tyvärr ofta somna inna jag skrivit nåt på kvällen.

Nu sitter jag åter i sängen, trött som bara den åh tänkte ändå lyckas skriva lite.

Fint väder, helt klart sommrigt. Diddi har badat i babybaljan ute. Det var ca 18 grader i skuggan. Miiimii har varit missnöjd med värmen, hennes förstoppning gör henne inte lyckligare heller. Så nu ikväll fick hon en liten dos laktulos. Imorgon, får hon förmodligen det lättare med bajseriet.

Innan M stack på jobbet kollade vi in lokalen på Etage, det var fint, men med tanke på att det troligast blir en hel del barn på vårt brölldop blir lokalen fel för oss. Det skulle bli lite för lite plats för små ben fulla med spring.

Så på väg hem åkte vi förbi Evys så M åxå fick se lokalen. Åh den har det vi kan önska oss. Mycket plats åh möjlighet att vara ute åxå. Nära kyrkan, men även som det brukar, eftersom detta blir ett bättre alternativ så kostar det därefter åxå :/

Annars då. Jo miiimii har blivit dra-av-sig-mössan-expert. Hon hinner få av sig mössan minst 3 gånger i minuten om jag hinner kränga på den direkt bara. Åh eftersom vi för det mesta fyller dagarna med aktiviteten jaga diddi, har miiimii fåt solkysst ansikte. Imorgon ska jag köpa en solhatt för att skydda hennes hud srån solen, med SNÖREN under hakan så solhatten inte går att slita av. Vi ska även se om vi inte kan köpa hem någon fler klänning - hon har bara en i strl 68 åh nu kommer klänningssäsongen...

Idag har det varir fest på kims skola. Något han längtat efter, barnen verkar ha haft jätteskoj. Även skoj att få ett ansikte till de nya elevernas namn.

Nä nu ska den aströtta 4-barnsmamman länma sängen åh hänga ut en tvätt innan jag slocknar...

Imorgon väntar en härlig sommarlördag - hoppas hela familjen :D

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17 18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards