Hönsmamman

Alla inlägg under april 2012

Av MissJA - 19 april 2012 15:53

Idag har jag hunnit med följande så här långt.


Tvättat håret

varit på freja för ett till besök

fixat med massa tvätt hemma

Lagat lunch

Tagit en promenad

Varit hos tandläkaren

rensat ur ännu en låda i byrån

Postat lite traderagrejs..


Nu är jag faktiskt trött, eftersom jag inte sov så vidare bra inatt.. det verkar som om varannan natt är bra v/s mindre bra.. Behöver sova som en bäbis inatt för illamåendet är värre dagar då jag sovit sämre..

Av MissJA - 19 april 2012 15:43

Städade hela dagen känns det som. Jag gick igenom ett par byrålådor som hade svalt lite väl mycket prylar. Gjorde 3 st av 6  st sedan planterade jag även om sista blomman (den i sovrummet) åh putsade även sovrumsfönstret. Shit vilken skillnad det blev. Växten där inne fick sig en större kruka eftersom den höll på att växa ur sin gamla.


När det var tid att hämta storbarnen från fritids åh panta påsen med pant som vi samlat på oss av ren lathet så hände dagens lilla drama. Med V och Diddi i bilen var vi nästan framme på K's fritids då m ringer klart smärtpåverkad och ber mig skjutsa honom till akuten. Han misstänker blindtarmen.. Åh det kändes som om jag fick lite lätt panik där och då. Men jag ringde K's fritids och bad honom klä på sig och komma ut, samtidigt som jag smet in på närbutiken som ligger bredvid fritids och snabbpantade alla plastflaskor. Med alla barnen i bilen körde vi åh hämtade M på jobbet och körde honom till akuten. Alla var nog oroliga över pappa när han var avlämnad och jag ringde back-up för nattningen (mormor) så fortsatte vi hemma som vanligt tills mormor kom. Barnen såg så snällt på bamse först och sedan en liten stund på Emil i lönneberga innan det var läggdax. (Vår tv mottagare nere är trasig just nu). Efter att barnen låg nerbäddade kom M hem. Smärtlindrad osv. Det var förmodligen gallsten, och han ska in på en koll igen om några veckor. Vi alla drog en lättnadens suck.

Av MissJA - 17 april 2012 13:03

Det var superfint väder ute men eftersom jag inte känner mig fit for fight så valde jag bort långpromenad istället städade jag inne. Mina aloe vera växter har inte mått så bra av solen så jag bytte plats på de och garderobsblommorna i vardagsrummet. Hade egentligen bara tänkt diska ur ytterkrukorn. Men såg så att rötterna växt ut igenom innerkrukans hål i botten så vips var alla blommor omplanterade, åh köksfönstret+ de stora vardagsrumsfönstret putsade invändigt. Diddi vaknade lagom till när jag var färdig med allt utom att hälla bort skurvattnet så han hjälpte mig att skura lite till :D


Idag fortsätter jag med att städa vårt alltialloskåp.. Just nu känns det överjävligt och jag fastnade här mad bloggen lite istället. Suck bäst att sätta fart nu innan den lille medhjälparen vaknar igen..




 


 

Av MissJA - 17 april 2012 12:53

Var vi som planerat uppe i bergnäs. Redan morgonen då vi skulle iväg kände jag att jag höll på att bli förkyld. Vi träffade kusin K och v och han lekte som bara den. Diddi var mysig med farfar och vi åt god mat. Vi var även förbi kuninerna L och hennes lillasyster L där passade vi på att äta lunch när vi åkte upp. L hade fyllt 3 år och fick sitt paket i efterskott..


  Diddi i torsdags då mamma åh K var på habben, han somnade inne av utmattning


    Diddi åh mamma ska börja packa bilen, men diddi funderar lite på att leka med brunnen på  parkeringen istället


     Diddi i farmors famn, han leker med farfar


     

Av MissJA - 12 april 2012 18:00

 


Vet precis vad man menar när man säger boll    säger man däremot näsa, eller fot eller nåt annat i den stilen så verkar han fatta nada.. Men språkförståelsen kommer väl krypande.. Jag är inte orolig, eftersom jag har ett barn med språkstörning så vet jag när man bör oroa sig över språket och när det är slöseri på jobbiga känslor som är bättre att spara på tills de behövs.  

Av MissJA - 12 april 2012 17:50

Åh det kan inte bli dax för pyamas snart nog.. Är trött och vill sova en lång natt. Igår var inte min dag, testade blutsaft och som resultat fick jag må illa hela långa dagen. Ska ta det igen ikväll och se om det fungerar bättre för mitt mående..


I morse var jag på habben med K för hanhade ett möte med "prat-inger" (logoped) han och Inger gick igenom en bok tillsammans "Halvan och bärgningsbilen" Kim fick bygga upp samma meningar som i boken med teckenbilder från den hög med ordbilder som hon gjort iordning. Nu har han de orden med sig hem men ingen bok, så det blir väl att köpa den eller låna på bibblan kanske..


Hoppas att K och V får spendera dagen hos mormor och morfar imorgon. På så sätt kanske jag hinner städa och packa inför vår försenade tripp till svärföräldrarna nu i helgen.. Men man vet aldrig med min mamma...

Av MissJA - 11 april 2012 18:00

Om ni vill kolla in åh var med åh buda!!


mina tradera auktioner

Av MissJA - 10 april 2012 08:54

Today I don't feel like doing anything,

I just wanna lay in my bed....


Så känns det idag. V verkar helt frisk från sin magsjuka åh ingen fler har insjuknat som tur är. Men inatt precis som natten innan det så somnar jag gott på kvällen typ före 21 för att sedan vakna vid midnatt och vara klarvaken i ca 2 timmar. Sedan är jag trött som en j-la zombie på morgonen.. Tack kroppen för detta ologiska sovmönster!


När jag vaknade på morgonen så berättade M som redan hunnit vara i tvättstugan en sväng att det var snöstorm ute. Senare idag ska det börja regna om min väderapp har förutspått vädret på ett korrekt sätt.. Då ville jag bara dra täcket över huvudet och inte kliva upp alls, men diddi är en duktig väckarklocka och om inte han var effektiv nog så är min hungriga mage ett bra verktyg..


Nu är jag mätt, på både ostkaka och min klassiska blandning av keso och grekisk yoghurt med 5 valnötter lite torkade tranbär och blåbär..


Just nu funderar jag på om familjen ska åka in till videobutiken och hyra någon film och kanske något tv-spel för att sedan roa oss inomhus heela långa tisdagen. (Jag vill åxå fara på HM och köpa en ny pyamas, min är väl använd och så nött att den börjar dra mot det genomskinliga hållet..)

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards