Hönsmamman

Alla inlägg den 30 mars 2010

Av MissJA - 30 mars 2010 22:44

Fy fabian!

Det är en förkylning som håller på att bryta ut innuti mig. Det är en sak som jag HATAR! Hatar att vara svag, att behöva ta det lungt. Det är inte precis my cup of tea... Får ångest, ökat självhat och lever in i det längsta i förnekelse. Dämpar ömheten i kroppen med piller, och försöker hålla samma tempo och träna på precis som vanligt. Men det är klart, även om jag försöker vara den jag är utan en pågående infektion i kroppen så blir jag trött snabbare, sover lite sämre och så vidare. Det är just det som jag inte fixar. Så min plan är nu att försöka döda förkylningen snabbt med vitlök.. Innan denna natt är över har jag ätit 4 st vitlöksklyftor tillsammans med mina morötter, till det ska jag dricka detoxthe, vatten och eventuellt ha i lite honung för antioxidanternas skull...


 

Av MissJA - 30 mars 2010 05:33


Träffade min kbt- teraput igår. Det mötet blev inte ett bra möte - tycker jag. Min behandlare kunde konstatera att jag har blivit för fokuserad på vad jag äter igen. Att i stort sett bara äta morötter och dricka vatten är visst inte bra enligt henne. Men jag äter ju, är det inte det som räknas? Visst jag är fasansfullt medveten om att jag har fastnat i vad jag har för vikt och bmi igen, men jag har inte någon målvikt. Det enda jag bryr mig om är att jag för var dag som går ska väga lite mindre än dagen innan. Hon fick mig att lova att försöka äta mer "normalt" (undrar vad hon riktigt menade med det) tills nästa gång vi ses. Dessutom ska jag försöka ta mig tillbaks i mitt påbörjade spår. Fortsätta med min problemlösning samt kartlägga min ångest.


Jag vet inte ens om jag kan äta på ett annat sätt än som jag gör. Gjorde ett halvhjärtat försök till middag. Men det gick inget vidare och sedan mådde jag inte bra i flera timmar efteråt. Vet inte riktigt vad jag ska tycka och tänka om allt, jag är euforisk när jag klarar av att håll mig till min plan. Har ändå ångest inför varje dags vägning. Till och med efter att jag förra veckan satt in löshåret insåg jag att det måste leda till en viktökning, varje slinga väger ju 0,5 gram... genast blev jag tvungen att räkna ut hur mycket jag gått upp i vikt av mitt löshår...


I lördags inför min utgång testade jag den BH som min sambo gav mig i julklapp (strl 75A). Den har blivit för stor nu. Så mycket för stor att jag fick lov att lägga undan den. Jag hade utan problem kunnat stoppa in ett par strumpor i varje kupa!! Skrattretande! Jag kan inte se att min kropp blivit smalare alls sedan julen, men uppenbarligen måste det vara så.


Mina tankar spinner runt i skallen på mig, allt för snabbt. Jag vet varken ut eller in. Redan nu under natten har jag suttit och funderat på vad jag kan äta för middag idag. Det ska innehålla näring, vara kalorisnålt och vara vegetariskt helst även ekologiskt. De andra ska äta blodpudding. Men det innehåller ju djurblod och gluten två saker som jag inte äter. Har kommit fram till att jag kommer att äta kokt rödbeta som jag ska efterfräsa med vitlök..


Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards