Hönsmamman

Alla inlägg under november 2009

Av MissJA - 9 november 2009 02:22

Läste detta på en annan blogg. Vidskeplig som jag är var  jag bara tvungen att lyda. Dock slog tanken mig, om man inte alltid reagerar på samma sätt när man ser den man älskar, kan det bero på att man har levt tillsammans åtminstone  något år. Därför döper jag om detta från 10 bevis på att du är kär till 10 tecken på att du är förälskad. Vilket är en kortare fas som går över men som kan blossa upp lite då och då under ett långvarigt förhållande.



1. Du känner dig avundsjuk när du ser personen med någon annan

 
2. Du kan läsa sms från personen om och om igen
 


3. Du känner dig ibland lite osäker när du är med honom/henne
4. Bara av att höra hans/hennes namn ler du

 


5. Du kan sakna personen, fast ni precis har träffats


6. Du börjar lyssna på låtar som påminner om personen
 


7. När ni är med massa andra, fokuserar du bara på den personen
 


8. Du älskar att känna personens lukt
 


9. Du ler för dig själv när du tänker på honom/henne
 


10. Medan du läste detta, var det bara en person du tänkte på
om du inte kopierar och lägger in inom 15 min kmr du få otur i kärlek i 20 år

Av MissJA - 2 november 2009 07:45

 


"time is tickin' away. You gotta live your life day by day

Happy or sad. Good or bad

Life is to short you gotta keep your head"


Det är refrängen i C-blocks låt time is tickin away. Jag gillar låten men drabbas av andnöd varje gång jag hör refrängen.



Nog är det konstigt hur man för det mesta går runt och gnäller om att man inte har tid med ditt och datt! Jag är expert på att säga det. Det intressanta är att varje dygn HAR alltid samma antal timmar. Det är alltid 24 timmar på ett dygn. Dessa timmar är exakt lika långa. Svårt att tro, visst?


Vårt stora dilemma idag är all stress. Allt snurrar runt i accelererande hastighet. Kraven blir allt högre. Redan under småbarnsåldern börjar stressen. Det ska skyndas hit och skyndas dit. Under en livstid ska man helst ha levt flera olika liv, skaffat sig olika utbildningar, rest mycket, arbetat med olika saker, bott i olika hus på flera olika platser, man ska gifta sig, skilja sig och gifta sig igen ett par gånger innan livet är över. Informationen i samhället haglar över oss. Det är lätt för oss som individer att känna pressen på oss att ha hunnit med det mesta innan vi fyllt 25.


Men vi HAR tid. Livet består av tid. Den tiden ska vi sedan fördela mellan olika ting. Sämst är det att slösa bort den på ingenting. Vi lever tills vi är ungefär 80+ år eller ca 30 000 dagar. Och med dagens forskningsutveckling så lär det inte direkt förkorta den utvecklingen. Alltså har människan en massa tid att fördela mellan de saker som är viktiga och de som egentligen inte betyder någonting över huvudtaget. 30 000 dagar innebär 720 000 timmar!! Det är inte direkt lite, eller hur? Särskilt om du som jag är betydligt närmare 25 än 65.


Budskapet med detta är alltså - SLUTA UPP MED ATT STRESSA, bygg upp ditt liv av de saker som du sätter mest värde i. Självklart har man tid som man kan slösa bort. Frågan är bara hur mycket av Din tid du ska välja att slösa med?

Av MissJA - 1 november 2009 10:00

 


Förra gången min hals gjorde så ont att jag knappt kunde svälja. Köpte jag denna på vinst och förlust. Tänkte testa dessa istället för mina vanliga bafucin.


Ett kort tag efter att tabletten smält i munnen så infann sig en avdomnad känsla. Jag skulle med lätthet kunnat äta en måltid efter denna lindring. Eftersom man får äta 3 st per dag så innebär det att den som lider av halsont slipper svälta utan kan vid tre tillfällen under dagen få i sig tillräckligt med näring för att hjälpa kroppen bli frisk igen.

Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards