Hönsmamman

Alla inlägg under maj 2011

Av MissJA - 11 maj 2011 16:02

Det är tragiskt det är soligt och varmt, så pass att man vill ha bara ben.men mina ben har blivit så jävla fula. De är fulla med små prickar som jag fick under de. Sista trimestern av graviditeten, de kliar inte längre men finns kvar. Suck. inte nog med det har de prickar jag kliade sönder som gravid blivit till fula blåaktiga ärr. Dessutom är jag hårig och min rakhyvel är trasig så jag skulle kunna kalla mig för ludenben en ärrig prickig en! Det faktum att jag är likblek stör mig minst. Funderar på om man ska gå till nån hudspecialist åh be om hjälp att få bort mina prickar, ärren är ju där de e.. Men prickarna får gärna försvinna tillsammans med pälsen.

Av MissJA - 10 maj 2011 08:15

"om du inte får ha din mat ifred är det nog dax att börja lite annan mat nu. Pröva detta http://se.babycenter.com/baby/startingsolids/ "

Ur: kom-ihåg för varje vecka
roliga och stressfria idéer för den första tiden med bebisen


 


Damien har nu de senaste dagarna börjat vrida på sina sov/ vakentider. Han sover förbi sin morgonbus stund och hae det lite krångligt med sömnen efter det. Han är mera vaken och gnäller mera. Den enda sovplats som duger i mer än 10 minuter är i bärsjalen. Han fortsätter vara nöjd längre stunder på golvet i bsbygymmet. Orkar inte ligga på rygg särskilt länge än. Vägrar fortfarande tutten. Nu börjat vi så smått använda srl 62.


Han har börjat suga in underläppen, det verkar nästan som om han tycker det kliat i munnen. Han har börjat dreggla lite åxå. Tänder på G?

D lekte i babygymmet igår. Det var så varmt och skönt ute


  Åh såhär bra gillar han att åka bil när han är trött och inte får som han vill.. Det var inte trevligt att åka hem från maxi igår..


2 månader gammal, fjärde veckan


Nu har ditt barn eventuellt utvecklat nog styrka för att göra mini-armhävningar. Under de närmaste veckorna kommer bebisens muskler att bli starkare, den kommer att kunna lyfta huvud och axlar från marken och se sig om på samma gång. Du kan stimulera denna utveckling genom att låta bebisen ligga på mage på golvet korta stunder varje dag. Gradvis kommer barnet lära sig överföra sin tyngd från underarmarna till händerna och lyfta sig upp ännu högre. Kom ihåg att det är jobbigt att hålla huvudet så högt; i början kommer bebisen inte att orka med för långa stunder, även om den är aldrig så nyfiken på vad som pågår runt omkring. Jollrandet är din bebis sätt att säga att den är glad och belåten. Barn behöver leka med ljud precis som de behöver leka med händer och fötter. Du kan visa att du hör genom att jollra eller prata tillbaks; ni kanske t o m kan ha en dialog på detta sätt. Du kan också spela in bebisljuden på band - det är jätteroligt att ha detta som minne längre fram.


text från babycenter.com

Av MissJA - 10 maj 2011 08:06


Som jag lovat mig så var det dax för vägning idag igen eftersom jag inte har visat så bra resultat på fredagsvägningarna nu ett par veckor i sträck.


Dagens resultat var bättre än det var förra fredagen :D alltid något..


-0,5 kg (3,7 kg kvar)


  

Av MissJA - 10 maj 2011 08:04

Nu har jag nollställt den, testat den och fixat till den igen åh det fungerar Yippie!!


Men man kan inte ha wifi igång när man ska mms:a det kan vara bra att komma ihåg..

Av MissJA - 9 maj 2011 19:37

Som vanligt när det gäller mig åh teknik så ska det STRULA!! Blir faan galen!! Denna gång verkar det stört omöjligt att få till inställningarna för mms. Inte ens proffsen på tele2 verkar kunna hjälpa mig så att det går!!


Nu ska vi testa en sista grej om inte det går måste vi återställ telefonen till grundinställningarna och börja om från början - suck detta tar faan hela denna dag..


Nu HÅLLER JAG TUMMEN RIKTIGT HÅRT snälla lilla luren låt inställningarna fungera NU!!! (är faktiskt nervös just nu - fånigt men sant)... Åh väntan fortsätter... NÄE det gick inte (fula ord i kvadrat)   

Av MissJA - 8 maj 2011 08:59

Godmorgon, här ligger jag fortfarande i sängen med. En snarkande bebis på bröstet. Nu kom V till sängen åh vill umgås eller mysa lite med oss. Strax dax att kliva uppåt tillverka frukost till familjen. Nä nu börjar V tjafsa, bäst att sluta blogga åh ta tag i situationen

Av MissJA - 7 maj 2011 06:35

Sitter redan vaken åh ammar. Under tiden passar jag på att leka lite med min nya mobil.. Å JA nu har även jag trillat dit, numera är jag en iphoneägare. Eftersom det är så mycket jag inte lärt mig med min nya lur så är jag långt ifrån frälst än..Bl.a Skulle jag vilja kunna ladda upp bilder åh videoklipp till bloggen utan att skicka dem som mms eller koppla ihop den med men macbook. Men så snart jag filurat ut hur man gör det kommer det att kännas bättre med mobilanvändandet.Om någon van iphoneanvändare läser detta hjälp mig gärna!!

Av MissJA - 6 maj 2011 07:10


Eftersom resultaten på vågen har varit små eller inga alls så har jag beslutat mig för att köra vägning varje fredag och tisdag från och med nu. Då kanske jag kan justera små misstag i kosten och lättare hitta den kosthållning som ska hjälpa mig till min målvikt.


Dagens siffror:

Midja: 64 cm  (65,5)     

Höft: 98 cm (99)

Lår: 50 cm (50,5)

Vikt: -0,4 (4,2 kg kvar)


Denna blogg är värd 3 862 kr

Presentation

Fråga mig

7 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards